Ключар София разполага с най-добрите майстори ключари в бранша, които работят денонощно. На тях може да разчитате при абсолютно всички ситуации, свързани по някакъв начин с Вашите заключващи системи, независимо дали са аварийни или планирани. Дейностите, които извършваме, бихме могли да разделим в две основни категории: ключарски (битови) и автоключарски услуги.

Битови ключарски услуги

Няма как да не започнем с тази така широко разпространена услуга. Изработваме копия на всички възможни видове ключове, независимо дали става въпрос за такива за пощенски кутии, катинари или за секретни и специални, които се продават с карта. Правим и ключове, които осигуряват контрол на достъп до врати на жилищни,бизнес сгради и др.

Касовите врати са все още много разпространени в България, но отдавна крадците не срещат проблеми с разбиването им. Препоръчваме Ви при първа възможност да замените своята със секретна такава. Този вид е далеч по-надежден, още повече, че се предлага и с допълнителна защита (т. нар. бронировка), а и самите патрони стават все по-високотехнологични. Преработването на заключващата Ви система е услуга, която майсторите ни от Ключар София ще извършат.

Обърнете се към нас в случаите, в които имате нужда от монтиране на брава, патрон, аксесоари, с една дума – на всички възможни видове елементи за заключване. Извършваме монтаж и на допълнителни брави, които значително увеличават нивото на сигурност във Вашето жилище.

По-модерните такива разполагат с уникални карти, на които е въведена информацията на продукта и дубликати на ключове се правят единствено след като удостоверите, че именно Вие сте законният собственик. В случаите, в които обаче загубите своя ключ (или още по-лошо – откраднат Ви го), е препоръчително да прекодираме Вашите брава или патрон по новите копия и това да елиминира предния ключ.

Ремонтираме старите Ви заключващи системи – има случаи, в които не се налага да закупувате нови такива, но Ви съветваме да се обърнете към наш майстор за консултация. Понякога се случва да поправяме щети след някой самозван „домашен майстор”, който в стремежа си да спести пари, постига точно обратния ефект.

Именно ключарят е този, който най-добре може да Ви консултира при избора на сигурна входна врата и прилежащите ѝ елементи. При нас може да поръчате различни видове в зависимост от техните нива на сигурност и цена. Най-добре е да влезете в контакт с нас на посочените координати и заедно да изберем най-оптималния за Вас вариант.

Важи за всички – независимо дали става въпрос за такива на апартаменти, жилища, къщи, складове, офиси, дори стъклени витрини, гаражи, на шкафове и мн. др. В състояние сме да отворим всеки заключващ се механизъм. Това се случва когато:

  • Не разполагате с ключ – загубили сте го, забравили сте го или са Ви го откраднали;
  • Когато сте хлопнали по погрешка вратата с топка на излизане, а ключовете са останали вътре;
  • Вадене на счупени парчета от ключ от брави и патрони;
  • Когато механизмът заяжда или е повреден;
  • Когато не може да влезете във владение. Има ситуации, в които се налага със сила да отворите вратата на своето жилище, но трябва да знаете, че при каквито и да е аварийни ситуациинашите автоключари ще изискват от Вас документи за самоличност и такива на Вашия дом;
  • След действия на крадци. Сещате се, че след влизане или опити за взлом, последното нещо, което ще остане здраво, са Вашите брава, патрони въобще заключващи механизми. Тогава е наложително да се обърнете към майстор ключар.

Авариен ключар ще Ви помогне и когато трябва да отворите и чужда врата например във Вашия блок, заради наводнение, залостени вътре или пък починали хора. Тогава пак може да разчитате на нашите аварийните ключари, като условието е поне трима съседи да потвърдят, че нашата намеса е крайно необходима.

Автоключарски услуги

При загубата му трябва да се обучи нов, за да се синхронизира с автомобила. Има случаи и когато връзката просто се разпадне, често заради изтощен акумулатор. Съветваме Ви винаги да разполагате с дубликат, за да не се наложи да обучавате ключ аварийно, но ако се наложи, може да разчитате на нашите услуги.

При сходна ситуация (загубен или открадна автоключ) e препоръчително (а и често задължително – изисквания на застрахователната компания, ако има вреди след взлом) автоключалките на Вашето превозно средство да бъдат пренаредени по нов ключ. Така старият ще бъде „забравен” и няма да може да бъде използван от други лица.

Често в своята работа се сблъскваме с проблеми по заключващата система на превозните средства. Често причина за това е блокиране на ключалките на вратите, багажника или контактния ключ било то поради износване или механична повреда. В някои случаи дори шофьори остават извън автомобила си при работещ двигател или не могат да си отворят след опит за незаконно проникване. В такива ситуации е достатъчно да ни потърсите и наш авариен автоключар ще бъде на посочения от Вас адрес в рамките на половин час.

Независимо дали става въпрос за блокирали или развалени автоключалки, ние сме в състояние да извършим техния ремонт. Освен това бихме могли да монтираме нови механизми и да ги пренаредим по автоключа Ви.

Има ситуации, когато то престава да функционира и причината да не е единствено в изтощената му батерия. Тогава също може да ползвате нашите услуги.

Понякога превозните средства имат проблем с имобилайзера и автомобилът не запалва. В такива ситуации се налага да го изключите – това отново е автоключарска услуга, в която сме специалисти.

Става въпрос за този, който осъществява връзката между дистанционното и компютъра на автомобила. Има ситуации, в които трябва да прибегнем и до неговото обучение и синхронизация.

Винаги може да разчитате, че какъвто и проблем да срещнете с Вашия автомобил, независимо от часа и деня (работим денонощно и по празниците) може да ни звъннете на 0893 21 21 22 и наш авариен майстор ключар ще бъде при Вас до половин час!